Köpvillkor

Leveranser

Fraktfritt vid order över 500kr. Vid order under 500kr debiteras en frakt på 59kr.

I dagsläget kan vi enbart erbjuda leverans inom Sverige.


Vi skickar din order med DHL  och den skickas från oss inom 3-5arbetsdagar.


Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Betalning

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Klarnas kassalösning tillhandahålls av Billie. Se länk för information om personuppgiftshantering här. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation


Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. 

Vid ångrat köp skickas produkten tillbaka i sin originalförpackning och du som köpare ansvarar för att den returnerade varan är i samma skick som när den hämtades ut. Returfrakten står du för.

Kontakta oss på: info@cultdesign.seinnan du skickar tillbaka några varor. Vi löser inte ut några paket som skickas mot postförskott.

Reklamation

Om det har uppstått en transportskada på uthämtat paket skall detta anmälas till utlämningsstället inom 3 dagar från uthämtningsdagen.  

Är varan defekt eller om du har mottagit fel produkt kontakta oss på info@cultdesign.se inom 3 dagar från utlämningsdagen. Vi står för eventuell returfrakt.

Ej uthämtat paket

Hämtas paketet inte ut tar vi ut en administrativ avgift på 300:- och även frakten är förbrukad och ersätts inte. Vi kontaktar dig alltid innan vi gör återbetalningen. 


Bilder
Vi kan inte garantera att bilderna återger produkternas exakta färg. Viss färgskillnad kan förekomma beroende på vilken sorts bildskärm och upplösning du har.
Vi gör alltid vårt bästa för att visa en så rättvis bild som möjligt på produkten vad det gäller färg och form.