VISAR 1-24 (94)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Nyheter

Inför hösten 2019 lanserar vi en helt ny serie - SNAX som gör det möjligt att dubbeldippa hur många gånger man vill. SNAX är ett helt unikt fat för dip och snacks formgiven av Marita Lord. Orientservisen har fått tillskott av små ovala tapasfat, serveringsskedar och nya trippelställ i mässing som gör att bordet blir extra festligt. Orientservisen har fått en ny färg till julbordet med en härlig röd glasyr som vi kallar – Tranbärsröd.

En ny julserie för i år är framtagen i samarbete med Stefan ”TrendStefan” Nilsson som består av skulpturala, lekfulla och dekorativa julburkar i keramik – som också kan agera praktisk förvaring - Atja, Viggo, Nils & Babbo. Cult Design lanserar även en annan ny julserie med Jenny Nyströms tomtar i fyra olika varianter. 

I Domherre & Björk så tillkommer två värmeljusstakar i form av björkstubbar med domherrar på. Julkärven man sätter ut till övervintrande fåglar är en klassisk svensk julsymbol. Skogstomten får några nyheter som en kökshandduk med motiv av skogstomten och djuren, samt ljusstaken ”Pratstund” som är ett litet skogsstilleben där stubben håller antikljuset för oss.

Raggsockstomtarna har nu en Raggsocks-Rasmus som sitter i sin lappade nattskjorta och värmer sina händer över elden, som är ett värmeljus.  I år finns också en stor Raggsocks-tomte med två sovande katter och en vävd rutig kökshandduk som matchar tomtarnas utseende.